در کانادا قانونی وجود دارد مبنی بر این که اگر شخصی مقیم کانادا باشد میتواند بستگان درجه یک خود را به کانادا بیاورد .

افرادی که از این طریق تحت اسپانسرشیپ شخصی قرار میگیرند ، میتوانند در کانادا به شغل و یا تحصیل مشغول شوند .

شخص اسپانسر کننده طی قراردادی ، هزینه ی خوراک و پوشاک و خدمات رفاهی اسپانسر شونده ها را در مدت زمان مشخصی به عهده میگیرد و موظف است در این مدت زمان تمام هزینه ها را پرداخت کند .

برای درخواست مشاوره در این زمینه میتوانید از طریق ایمیل info@pplyfirm.com  با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

 

 

شرایط فرد اسپانسرکننده :
1 - 18 سال به بالا باشد .
2 - اقامت دائم کانادا را داشته باشد .
3 - نامه ی اخراج از کانادا را نداشته باشد . مجرم تخلف سنگین نباشد .
4 - باید تا مدت سه سال پرداخت هزینه های رفاهی افراد اسپانسر شده را به عهده بگیرد .

شرایط فرد اسپانسر شونده :
1 - 16 سال تمام داشته باشد .
شرایط فرد اسپانسرکننده :
1 - 18 سال به بالا باشد .
2 - اقامت دائم کانادا را داشته باشد .
3 - نامه ی اخراج از کانادا را نداشته باشد . مجرم تخلف سنگین نباشد .
4 - تعهدنامه ی کتبی مبنی بر این که از نظر مالی مشکلی ندارد . تا فرزند به 25 سال سن برسد .

شرایط فرد اسپانسر شونده :
1 - 19 سال و یا کمتر از 19 سال سن داشته و مجرد باشد .
2 - و یا قبل از 19 سالگی دانشجو بوده و وابسته به والدین باشد .
3 - و یا قبل از 19 سالگی ازدواج کرده باشد و قبل از 19 سالگی هم دانشجو بوده و وابسته به والدین باشد .
4 - و یا بیشتر از 19 سال سن دارد و بنا به دلایلی مثل مشکلات جسمی و روحی قادر به درامد زایی نباشد .
شرایط فرد اسپانسرکننده :
1 - 18 سال به بالا باشد .
2 - اقامت دائم کانادا را داشته باشد .
3 - نامه ی اخراج از کانادا را نداشته باشد . مجرم تخلف سنگین نباشد .
4 - تعهدنامه ی کتبی تا 20 سال آینده ، مبنی بر این که از نظر مالی مشکلی ندارد .

شرایط فرد اسپانسر شونده :
1 -پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ اسپانسر کننده باشد .
2 - به عنوان بازدیدکننده وارد کشور کانادا شود .
3 - سندی که ثابت کند بیمه درمانی به مدت یکسال را خریده است .
4 - مدکی دال بر این که تست پزشکی مهاجرت را داده است .