پیش نیازهای تحصیل در کانادا
مرداد ۴, ۱۳۹۶
تحصیل در ایتالیا بدون مدرک زبان
مرداد ۱۷, ۱۳۹۶

  

تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت

سفارت هر کشور در کشوری دیگر ، به مکانی اتلاق می گردد که به عنوان یک نمایندگی ، وظیفه برقراری ارتباط میان دولت دو کشور را داشته و علاوه بر کنترل رفتار شهروندان خود در کشور میزبان ، مقدمات سفر مردم این دو کشور به سرزمین دیگری را فراهم می آورد . یکی از ده ها وظیفه دیگر سفارت خانه ها به عنوان محافظان دائمی و موقت منافع یک کشور ، برقراری امکان تحصیل و برگزاری کلاس های زبان رسمی خود در کشور میزبان می باشد ، سفارت ایتالیا نیز به عنوان نماینده کشوری که با ما دارای روابط حسنه می باشد از این قائده مستثنی نبوده و امکان تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت خود را مقدور ساخته است .

در ایران ، افرادی که قصد تحصیل در ایتالیا را دارند ، می توانند از ۲ درگاه پیش بینی شده برای رسیدن به این هدف استفاده کنند . درگاه و حالت اول برای کسانیست که دارای مدارک لازم و ضروری ( مانند TOFELو  IELTS ) جهت تحصیل در ایتالیا بوده و از نظر تکلم ایتالیایی به مشکلی برنمی خورند ، می باشد . این افراد می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظرشان و مکاتبات اداری ، بی واسطه به عضویت این مراکز در بیایند ؛ ناگفته نماند که کسب نمره بالای ۸۰%  در آزمون Esterni سفارت ایتالیا و اخذ مدرک آن ضروریست . درگاه دوم نیز تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت این کشور می باشد که متقاضیان می توانند با شرکت در کلاس های مدرسه معروف " ایتالیایی" در تهران ، مقدمات تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت را مهیا سازند . مدرسه ایتالیایی یا Scuola italiana Pietro Della Valle مدرسه ای مختص آموزش زبان ایتالیایی می باشد که تحت نظارت مستقیم سفارت ایتالیا مشغول به کار است . این مدرسه که با هدف تعلیم زبان و فرهنگ این کشور به منظور تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت بوجود آمده است ، موظف است تا سالانه دانش آموختگانی را جهت تحصیل و اقامت در ایتالیا تربیت کند . در این مدرسه به تدریس زبان ایتالیایی از روی جلدهای کتاب Espresso پرداخته می شود . افراد متقاضی موظفند تا تحت قریب به ۳۶۰ ساعت آموزش زبان در طول ۳ ترم به یادگیری آن بپردازند . یکی از محاسن یادگیر زبان ایتالیایی در مدرسه مرتبط با سفارت در این است که با گذراندن موفقیت آمیز ۲ ترم از ۳ ترم موجود ، صلاحیت شما برای تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت تائید شده و از سوی دیگر از این بابت مطمئن هستید که مفاد آموزش داده شده کامل ، معتبر و به روز می باشند . علاقه مندان به تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت این کشور می توانند با ارائه مدارکی نظیر ترجمه رسمی کارنامه های تحصیلی به زبان ایتالیایی ، ترجمه مدارک هویتی با تائید مراجع ذیصلاح ، عکس ، کپی پاسپورت ، رزومه کاری به زبان ایتالیایی ، فرم انتخاب رشته و دانشگاه و گواهی تسلط به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ، به تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت اقدام ورزند .

  

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

?>

بهینه سازی سایت توسط سئویاب