تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت | تحصیل در آلمان|تحصیل در آمریکا|تحصیل در ایتالیا|تحصیل در سوئد|تحصیل در کانادا
پیش نیازهای تحصیل در کانادا
مرداد ۴, ۱۳۹۶
تحصیل در ایتالیا بدون مدرک زبان
مرداد ۱۷, ۱۳۹۶

  

تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت

سفارت هر کشور در کشوری دیگر ، به مکانی اتلاق می گردد که به عنوان یک نمایندگی ، وظیفه برقراری ارتباط میان دولت دو کشور را داشته و علاوه بر کنترل رفتار شهروندان خود در کشور میزبان ، مقدمات سفر مردم این دو کشور به سرزمین دیگری را فراهم می آورد . یکی از ده ها وظیفه دیگر سفارت خانه ها به عنوان محافظان دائمی و موقت منافع یک کشور ، برقراری امکان تحصیل و برگزاری کلاس های زبان رسمی خود در کشور میزبان می باشد ، سفارت ایتالیا نیز به عنوان نماینده کشوری که با ما دارای روابط حسنه می باشد از این قائده مستثنی نبوده و امکان تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت خود را مقدور ساخته است .

در ایران ، افرادی که قصد تحصیل در ایتالیا را دارند ، می توانند از ۲ درگاه پیش بینی شده برای رسیدن به این هدف استفاده کنند . درگاه و حالت اول برای کسانیست که دارای مدارک لازم و ضروری ( مانند TOFELو  IELTS ) جهت تحصیل در ایتالیا بوده و از نظر تکلم ایتالیایی به مشکلی برنمی خورند ، می باشد . این افراد می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظرشان و مکاتبات اداری ، بی واسطه به عضویت این مراکز در بیایند ؛ ناگفته نماند که کسب نمره بالای ۸۰%  در آزمون Esterni سفارت ایتالیا و اخذ مدرک آن ضروریست . درگاه دوم نیز تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت این کشور می باشد که متقاضیان می توانند با شرکت در کلاس های مدرسه معروف " ایتالیایی" در تهران ، مقدمات تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت را مهیا سازند . مدرسه ایتالیایی یا Scuola italiana Pietro Della Valle مدرسه ای مختص آموزش زبان ایتالیایی می باشد که تحت نظارت مستقیم سفارت ایتالیا مشغول به کار است . این مدرسه که با هدف تعلیم زبان و فرهنگ این کشور به منظور تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت بوجود آمده است ، موظف است تا سالانه دانش آموختگانی را جهت تحصیل و اقامت در ایتالیا تربیت کند . در این مدرسه به تدریس زبان ایتالیایی از روی جلدهای کتاب Espresso پرداخته می شود . افراد متقاضی موظفند تا تحت قریب به ۳۶۰ ساعت آموزش زبان در طول ۳ ترم به یادگیری آن بپردازند . یکی از محاسن یادگیر زبان ایتالیایی در مدرسه مرتبط با سفارت در این است که با گذراندن موفقیت آمیز ۲ ترم از ۳ ترم موجود ، صلاحیت شما برای تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت تائید شده و از سوی دیگر از این بابت مطمئن هستید که مفاد آموزش داده شده کامل ، معتبر و به روز می باشند . علاقه مندان به تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت این کشور می توانند با ارائه مدارکی نظیر ترجمه رسمی کارنامه های تحصیلی به زبان ایتالیایی ، ترجمه مدارک هویتی با تائید مراجع ذیصلاح ، عکس ، کپی پاسپورت ، رزومه کاری به زبان ایتالیایی ، فرم انتخاب رشته و دانشگاه و گواهی تسلط به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ، به تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت اقدام ورزند .

  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

?>

بهینه سازی سایت توسط سئویاب